Cejlońskie złoto ze wzgórz rejonu Kandy pachnące dziką orchideą. Wyselekcjonowane listki Flowery Orange Pekoe oraz złote tipsy dają intensywny, świetlisty i aromatyczny napar.
Wyborna mieszanka herbat pochodzących ze Sri Lanki i Indii. Bursztynowy napar z nutą karmelu intensywnie pobudza, dzięki wysokiej zawartości teiny.
Królewski Earl Grey to połączenie wyśmienitej cejlońskiej herbaty i olejku z bergamotowej pomarańczy. Po zaparzeniu daje niezwykle orzeźwiający napar o głębokiej bursztynowej barwie.
Złote wierzchołki delikatnych pąków liści ze wzgórz Langharjan tworzą najwyższej jakości herbatę o randze TGFOP1.
Wyrafinowany smak młodych listków klasycznej herbaty SFTGFOP1 ręcznie zbieranej ze wzgórz Darjeeling. Pieczołowita obróbka i wyjątkowy aromat gwarantują niezwykle harmonijne doznania.
Wyrafinowane połączenie doskonałych czarnych herbat cejlońskich i południowoindyjskich ze słodyczą ciemnej czekolady i ostrą nutą chili.
Źródło odprężenia z czarnego lądu. Złocistoczerwony napar o miodowej nucie, z dodatkiem soczystego ananasa i płatków słonecznika, wzbogacony nutami truskawki i czarnej porzeczki.
Pikantny żar tropików. Urzekająca symfonia owoców, płatków róż i cynamonu na bazie Rooibos. Daje intensywne w smaku napary o bursztynowej barwie i apetycznej miodowej nucie.
Starożytne kulki mocy. Zwinięte listki zielonej herbaty wprost z prowincji Zhejiang w Chinach. Wytrawny i delikatny smak z subtelną nutą goryczki orzeźwia i stymuluje organizm.
Królewski mariaż rodem z Chin. Smak i właściwości doskonałej zielonej herbaty wzbogacone płatkami jaśminu. Subtelny słomkowy napar o kwiatowych nutach to klasyczna kompozycja niwelująca stres.
Podarunek z krainy ukojenia. Dodający witalności duet zielonej herbaty i mięty pieprzowej. Orzeźwiający, złocistozielony napar doskonale reguluje trawienie.
Szlachetne zestawienie klasycznych odmian Sencha i Bancha. Daje delikatny złocistozielony napar o zapachu aromatycznej wiśni, orzeźwiającej pomarańczy i słodkiego ananasa.
Tradycyjna japońska herbata Genmaich. Kompozycja zachwyca orzechową nutą prażonego ryżu i delikatnym smakiem zielonej herbaty.
Wykwintna cesarska odmiana Pai Mu Tan o kwiatowym aromacie, znana jako Biała Piwonia z Fujian.
Czar owoców leśnych zaklęty w aromatycznej kompozycji. Fioletowoczerwony napar o soczystym smaku wzbogacony delikatną truskawkowo-śmietankową nutą.
Zmysłowa uczta smaków i aromatów. Wyśmienita kompozycja na bazie suszonych owoców, kwiatów i korzennych przypraw. Daje orzeźwiający, wytrawny napar o intensywnym rubinowym kolorze.
Egzotyczna wyspa orzeźwienia. Tropikalna słodycz brzoskwini przyjemnie przenika się z soczystą kwaskowością cytrusów.
Owocowa symfonia. Zniewalająca mieszanka soczystych malin, jabłek, śliwek i papai, z delikatną nutą gruszki. Bogactwo wzmacniających organizm owoców daje apetyczny, czerwony napar.
Świeżość zaklęta w słodyczy. Orzeźwiające połączenie mięty pieprzowej z soczystym melonem. Daje napar o pięknej ciemnoróżowej barwie i wyrazistym smaku owoców.
Kusząca słodyczą tropików owocowa kompozycja na bazie ananasów i papai.
Dobrodziejstwa płynące z natury połączone w ziołowo-korzennej kompozycji.
Rajskie pobudzenie. Urzekające aromatem połączenie: przypraw i egzotycznych owoców. Bukiet na bazie trawy cytrynowej wzbogaca pieprz oraz korzenne cynamonowo-imbirowe nuty.
Zdrowie rozkwitające w filiżance. Rumianek ma moc wspomagania organizmu w sytuacjach stresu i osłabienia odporności, a także korzystnie wpływa na przewód pokarmowy i wątrobę.
Południowoamerykański eliksir zdrowia. Połączenie: Yerba Mate, trawy cytrynowej i mirtu. Cytrusową kompozycję dopełnia nuta aromatycznej skórki pomarańczy.
Niezwykłe połączenie czarnej i czerwonej herbaty z delikatną truskawkową nutą. Napar o głębokiej mahoniowej barwie jest esencjonalny i lekko ziemisty w smaku.